Hyr din egen mindfulnesstræner

Opbyg og styrk din praksis med mig som personlig træner.

Book 20 minutter gratis samtale


Boost din mindfulde praksis med en personlig træner

Har du før forsøgt at få en god vane med at meditere, uden det lykkedes? Eller ved du, at det er bedst med en, der holder dig i ørerne (eller give dig et kærligt spark bagi og en masse gode råd)? 

Så kan du med mindnow få en personlig mindfulnesstræner (moi! :)), som er med dig hele vejen, og som du kan vende personlige og praktiske udfordringer med.

Samtidig har du mulighed for at lære mindfulness helt fra bunden. 

Normalt er det dyrt at hyre en personlig træner og få enetimer - men med mindnows onlineplatform er det let at kombinere læring med personlig træning.

Så reelt kan du med mindnow få en personlig mindfulnesstræner for cirka det samme, som det koster at melde sig på et stort hold. 

Du kan benytte en personlig mindfulnesstræner til at:

👉 opbygge og tilpasse en stærk praksis, hvor du får mediteret dagligt.

👉 vende personlige udfordringer i hverdagen og lære, hvordan du griber dem anderledes an med praktiske mindfulde værktøjer og modeller. 

👉 meditere sammen og få øjeblikkelig feedback på din praksis.

👉 komme dybere i din praksis og arbejde specifikt med de områder, der betyder mest for dig. 

👉 lære mindfulness fra bunden og få svar på alle dine spørgsmål. 

...og meget mere. Jeg tilpasser forløbet, så det passer til, hvad du gerne vil have hjælp med og støtte til - og hvad du har af ambitionsniveau.

Bemærk: Stærkt begrænsede pladser. Book en samtale i dag.

Vælg timepakke

1 time

800 kr.

i alt

Med en times session har du god mulighed for at stille alle de spørgsmål, du vil og få hjælp og sparring til at komme i gang. 

Sessionen kan foregå online (f.eks. på Zoom), på telefon eller ved fysisk fremmøde i Kbh.

4 timer

2.700 kr.

i alt (spar 500 kr.)

Med fire timer/sessioner får du løbende sparring til din praksis + mulighed for at dykke dybere ned i udfordringer. 

Sessionerne kan foregå online (f.eks. Zoom), på telefon eller ved fysisk fremmøde i Kbh.

8 timer + årsmedlemskab

6.000 kr.

i alt (spar 1.295 kr.)

Med otte timer/sessioner + et års medlemskab af mindnow får du alt, du skal bruge til at lære mindfulness, få sparring på udfordringer og løbende feedback.

Sessionerne kan foregå online (f.eks. Zoom), på telefon eller ved fysisk fremmøde i Kbh.


Book en gratis samtale

Se om vi er et match, og hvad du kan bruge mig som personlig mindfulnesstræner til med en gratis samtale (telefon eller Zoom) på cirka 20 minutter.

Din personlige mindfulnesstræner

Gennem de seneste fem år har jeg instrueret flere hundrede i, hvordan de får skabt den mest optimale mindfulnesspraksis. Hver gang er det en kæmpe glæde at opleve den store udvikling, der sker på ofte ganske få uger.

Kort fortalt er jeg 45 år, uddannet mindfulnessinstruktør, har en fortid som journalist på bl.a. TV-Avisen og Ingeniøren og redaktør på TV 2 News. Jeg har desuden skrevet lærebøger og undervist alt fra folkeskole- og gymnasieelever til superseje kursister på den gode side af de 70. 

Til dagligt finder du mig på skønne Islands Brygge i København. Elsker at rejse og har boet i USA og Spanien og drømmer om en van. Læs mere.

andreas 2-min