Næste livesession: Visuel meditation

Opdateret: 26. okt. 2020

Afprøv hvordan du gennem visualiseringer kan bearbejde følelser og tilstande i kroppen såsom stress, angst, vrede og smerter på næste livesession d. 4. november kl. 20.

På næste livesession kan du opleve, hvordan du med visualiseringer til f.eks. at bearbejde følelser og tilstande i kroppen.

Afhængigt af hvor langt du er på kurset, har du måske allerede prøvet forskellige visualiseringsøvelser. Du har været et majestætisk bjerg, der mærker jordforbindelse og indre styrke. Som kroejer har du hilst på dine tanker, følelser og indtryk og inviteret dem ind som gæster i din kro. Og andre indtryk har du betragtet, mens de glider væk på blade på vandet.

Prøv teknikkerne af

Nu går vi så et skridt videre. Vi springer foredraget over og kaster os i stedet for ud i at prøve visualiseringsteknikker i praksis.


Du lærer bl.a., hvordan du kan visualisere f.eks. stress, smerte, vrede eller angst i dig og bearbejde den derfra.


Det er både spændende, lærerigt og kan også være ret så effektivt :)


Dagsorden

Dagens livesession kommer til at bestå af:

- Fællesmeditation

- Status: Hvordan det går med din praksis?

- Visuelle meditationer

- Afrunding og spørgsmål Om livemøder

Cirka hver anden uge har du som medlem af group.mindnow mulighed for at deltage i livesessions - uanset om du lige er begyndt, om du er kommet længere i din praksis, eller om du er færdig med kurset.


Hvert livesession byder på et oplæg, en fællesmeditation og mulighed for at få svar på dine spørgsmål, ligesom du kan dele erfaringer. Det er en rigtig god måde til at holde motivationen oppe.


Du behøver ikke at downloade noget for at være med, og du kan deltage 'anonymt' - dvs. udelukkende med dit fornavn, hvor du bare lytter og ser med og kan skrive i chatten. Du kan også komme på med lyd og billede, hvis du gerne vil blive set og hørt af de øvrige kursister.


Det praktiske

Tidspunkt: Onsdag d. 4. november kl. 20-21.

Sted: Foran din computer (evt. smartphone, men computer er bedst)

Tilmelding: Gratis for alle kursister og medlemmer af group.mindnow og modtagere af mindnows nyhedsbrev. Tilmeld dig i dag:40 visninger0 kommentarer