Næste livemøde for medlemmer: Sansemeditationer

Ugens tema er sansemeditationer: Hvad kan de? Hvad gør man? Og hvordan kan du få dem ind i din dagligdag (endda uden at røre ved sneglehuse i skoven - selv om de ER meget sanselige ;)).

På næste livemøde skal du se, høre, røre, dufte og smage. For dagens emne er sansemeditationer. Hvad kan de, hvad gør de, og hvordan kan du let integrere dem i din hverdag? Når vi er meget bevidste om at benytte vores sanser, kommer vi lettere i kontakt med verden omkring os og med øjeblikket. Jo mere aktive vores sanser er, des mindre får vores hjerne plads til at gøre sig tanker om fortiden og nutiden. Sanserne kan dog let fremkalde mange minder. F.eks. kan en duft af birketræer få os i kontakt med vores bedsteforældres have (det gør den i al fald for mig :)), ligesom parfume kan få os til at genkalde os personer, der bar den. Så glæd dig til næste livemøde og meld dig til i dag.

Om livemøder Cirka hver anden uge har du som medlem af group.mindnow mulighed for at deltage i livemøder - uanset om du lige er begyndt, om du er kommet længere i din praksis, eller om du er færdig med kurset.


Hvert livemøde byder på et oplæg, en fællesmeditation og mulighed for at få svar på dine spørgsmål, ligesom du kan dele erfaringer. Det er en rigtig god måde til at holde motivationen oppe. Du behøver ikke at downloade noget for at være med, og du kan deltage 'anonymt' og passivt - dvs. udelukkende med dit fornavn, hvor du bare lytter og ser med og kan skrive i chatten. Ønsker du at være mere aktiv, kan du komme på med lyd og billede og således blive set og hørt af andre kursister.

--

SANSEMEDITATIONER - hvad de kan og hvordan du integrerer dem i din hverdag

Tidspunkt: Tirsdag d. 11. august kl. 19 - 20

Sted: Foran din computer (evt. smartphone, men computer er bedst) Medbring: Et stykke frugt eller andet, der dufter og smager (godt).

Tilmelding: Gratis for alle medlemmer af group.mindnow


Du bliver automatisk medlem af group.mindnow som kursist. Hvis du ikke allerede er kursist, kan du melde dig til mindnow og begynde at lære mindfulness allerede i dag.

23 visninger0 kommentarer