Næste livesession: Dine håndtegn

Lær hvad dine hænders placering kan gøre ved din meditation og prøv teknikkerne af i praksis.Du ved, hvordan du sidder under en meditation. Men hvad gør du med dine hænder?


I mindfulness beskæftiger vi os ikke så meget med hændernes position, men det gør yogierne i den grad.


For ifølge traditionerne findes der flere hundrede håndtegn - eller mudras, som de hedder på sanskrit - der hver er med til at skabe opmærksomhed på en bestemt del af din meditation.


På næste livesession prøver vi et par af de mest kendte håndtegn af, og du bliver klogere på, hvad de (måske) giver af effekt, og hvad der passer bedst til din praksis 👌


Dagsorden

Dagens livesession kommer til at bestå af:

- Fællesmeditation

- Status: Hvordan det går med din praksis?

- Oplæg: Dine håndtegn

- Afrunding og spørgsmål Om livemøder Cirka hver anden uge har du som medlem af group.mindnow mulighed for at deltage i livesessions - uanset om du lige er begyndt, om du er kommet længere i din praksis, eller om du er færdig med kurset.


Hvert livesession byder på et oplæg, en fællesmeditation og mulighed for at få svar på dine spørgsmål, ligesom du kan dele erfaringer. Det er en rigtig god måde til at holde motivationen oppe.


Du behøver ikke at downloade noget for at være med, og du kan deltage 'anonymt' - dvs. udelukkende med dit fornavn, hvor du bare lytter og ser med og kan skrive i chatten. Du kan også komme på med lyd og billede, hvis du gerne vil blive set og hørt af de øvrige kursister.


Det praktiske

Tidspunkt: Torsdag d. 19. november 2020, kl. 20-21.

Sted: Foran din computer (evt. smartphone, men computer er bedst)

Tilmelding: Gratis for alle kursister og medlemmer af group.mindnow. Tilmeld dig i dag:


54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle