Næste livesession: Find ro med åndedrætsteknikker

På næste livesession lærer du teknikker til at mindske stress og angst i kroppen med dit åndedræt.

I mindfulness lærer du at observere dit åndedræt og dermed skabe ro og klarhed. På denne livesession går vi skridtet videre og ser, hvordan du effektivt kan mindske f.eks. stress og angst i kroppen ved aktivt at arbejde med dit åndedræt.

Du kommer til at lære mindst to, effektive åndedrætsteknikker, som du kan benytte med det samme. Til at lære dig det, har jeg fundet hjælp udefra: Ida Mosberg er nemlig kropsterapeut og arbejder til dagligt med åndedrættet med sine klienter. Ida har lovet at guide os igennem et par af de bedste teknikker, så vores december kan blive lidt mindre stresset. Samtidig lærer du også lidt om, hvorfor vores åndedræt er så effektivt til at berolige vores nervesystem.

Dagsorden

Dagens livesession kommer til at bestå af:

- Fællesmeditation med Andreas Hansen

- Status: Hvordan det går med din praksis? (med Andreas Hansen)

- Dagens tema: Find ro med åndedrætsteknikker - med kropsterapeut Ida Mosberg.

- Afrunding og spørgsmål til både åndedrætsteknikker og mindfulness Tidspunkt: Onsdag d. 2. december kl. 20 - 21

Sted: Foran din computer (evt. smartphone, men computer er bedst)

Tilmelding: Gratis for alle kursister og medlemmer af group.mindnow - eller hvis du abonnerer på Ida Mosbergs nyhedsbrev (tilmeld dig nyhedsbrevet på idamosberg.dk) Om Ida Mosberg (idamosberg.dk): Ida er uddannet kropsterapeut hos Totum - Skolen for kropsterapi. Totum betyder ‘helhed’ og henviser til en grundlæggende forståelse af at krop og sind hænger tæt sammen og påvirker hinanden gensidigt. Ida er desuden efteruddannet inden for somatisk chok-traumeterapi hos Bodynamic. Fagligt er Ida både optaget naturvidenskaben og mere helhedsorienterede østlige helbredssystemer og filosofier.


41 visninger0 kommentarer